Kleine beurt bij Vakgarage Kroon in Veenendaal

Bij Vakgarage Kroon wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Kroon niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Kroon voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Veenendaal altijd langs Vakgarage Kroon om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Veenendaal? Kom dan langs Wageningselaan 34 in Veenendaal (Utrecht). Of neem contact op via mail werkplaats@vakgaragekroon.nl of bel naar 0318-528178.

Contactgegevens

Vakgarage Kroon
Wageningselaan 34
3903 LA Veenendaal

tel.: 0318-528178
mail: werkplaats@vakgaragekroon.nl